NCCA Zilveren Kruis Achmea Jury Rapport

ZKAchmeaOm mijn blog omtrent de Customer Experience Award voor Zilveren Kruis compleet te maken, bij deze het jury rapport van de NCCA:

Achmea Zorg

Achmea had een enorme uitdaging voor zich liggen: veel beter worden in de ogen van de klant en tegelijkertijd veel geld besparen. En dat is gelukt: met eigen mensen, eigen creativiteit en een enorme eigen inzet. Het concept heet Customer Intimacy, het creëren van memorabele experiences bij klanten, die dit niet meer vergeten. Het succes van de case is dat zeer loyale klanten gecreëerd worden samen met een forse kostenbesparing door bijbehorende procesverbeteringen. Een voorbeeld voor de branche, beter en efficiënter tegelijkertijd.

Ik kan niet wachten tot de verantwoordelijken van Zilveren Kruis voor dit mooie voorbeeld voor de branche hun verhaal in het openbaar komen vertellen.